Masina - o economie de timp

In prezent e destul de greu sa beneficiezi de servicii bune atunci cand vorbim despre inchirieri auto Sibiu aeroport, mai ales pentru ca majoritatea companiilor iti ofera “masina din poarta firmei”, cum se zice si trebuie sa te deplasezi dupa ea, ceea ce reprezinta din start un dezavantaj. Insa, la alte firme poti sa faci comanda sa ti se predea masina exact la aeroport in cazul in care acolo vrei tu, iar la cand o vei preda tu inapoi catre firma - de asemenea - o poti da de la aeroport.

Acest serviciu nu costa nimic in plus in majoritatea cazurilor si chiar daca te costa ceva, cu siguranta ca este vorba despre o suma foarte mica. De ce sa folosesti masini inchiriate sau mai bine zis de ce sa platesti sume destul de maricele cand poti sa faci economie si sa iti iei o maisna persoanala pe care sa o folosesti?! Aceasta este o intrebare pe care o auzim destul de des avand in vedere ca de regula costurile unei masini de inchiriat se ridica la cateva sute de lei pentru o perioada de peste trei zile, plus garantia pe care trebuie sa o lasi. Partea buna la masinile de inchiriat este reprezentata de faptul ca trebuie sa dai bani pe ele numai atunci cand ai nevoie.

De exemplu, daca esti trimis in alt oras si zbori cu avionul de la Sibiu pana la Bucuresti - un zbor foarte scurt, in Sibiu poti sa folosesti o masina inchiriata si te va ajunge mult mai bine din punct de vedere al timpului. Iar cand vine vorba de timp cu siguranta banii nu mai sunt o problema. La fel de convenabil este si daca trebuie sa ajungi in alta tara - de unde te poti deplasa cu avionul si unde te poate astepta o masina.