10 lucruri pe care sa le faci cu copiii in excursie parc asterix

Parisul este un oras minunat pentru adulti, insa copiii nu vor aprecia muzeul Luvru sau bulevardul Champs Elysee la adevarata lor valoare. De aceea, atunci cand mergi cu cei mici in excursie parc asterix trebuie sa faci cateva compromisuri, pentru ca toti membrii familiei sa fie multumiti de vacanta.

Asadar, dupa o vizita la muzeu, iata ce poti sa ii propui celui mic pentru a-i trezi interesul.

Teatrul de papusi este intotdeauna o atractie atunci cand esti in excursie parc asterix. Chiar daca piesele se joaca in limba franceza, copiii inteleg actiunea si recunosc povestea. Cu putin noroc, poate invata si cateva cuvinte in franceza.

Cursuri de gatit pentru familii sunt una dintre cele mai populare distractii atunci cand te afli in excursie parc asterix, in capitala gurmanda a Europei. Copiii adora sa se implice in gatit, iar tu vei fi incantat ca nu trebuie sa cureti dupa ei. Comanda un diabalo (diabolo) menthe: o bautura de culoare verde-fosforescent care ii va incanta pe cei mici.

O vizita la galeriile dedicate copiilor din Centre Pompidou este obligatorie pe durata vizitei in Franta. O mini-croaziera pe canalele parisiene este gustata atat de copii cat si de adulti, asadar nu ezita sa te imbarci pe una dintre vasele micute si sa te lasi purtat de ...val.

Exploreaza catacombele de sub Paris – copiii vor fi incantati de idee, mai ales daca sunt genul mereu in cautare de aventura, asadar nu rata oportunitatea de a vedea dedesubturile parisiene in timp ce te bucuri de o excursie parc asterix. Acvariul este o alta alegere kid-friendly.

Te poti bucura de acvariul din parcul tematic pe care il vizitezi sau poti sa faci o comparatie intre acvariul mare din Paris si cele din parcurile de distractii. Daca prinzi zile ploioase in excursie parc asterix aceasta este cea mai buna alegere de petrecere a timpului liber.

Plimbari lungi in parcurile din Paris si din jurul orasului sunt de asemenea gustate de copii si vor fi adevarate sedinte de terapie pentru tine. Plimbari cu balonul cu aer cald – simplu, de efect si unic. Completeaza tu!

Atunci cand alegi o excursie parc asterix prin www.aeroshuttletransfers.ro ti se ofera si asistenta la organizarea sejurului. Operatorii nostri care vorbesc limba romana te pot ajuta sa iti planifici cat mai bine vacanta, ca sa nu ratezi nici o ocazie de a te simti bine in Franta.