Imaginea unui brand in perceptia consumatorilor

Marketingul de brand implica o a analiza a consumatorului si un brand trebuie sa cunoasca nevoile si sentimentele consumatorilor lor si, de asemenea, asteptarile lor de la marca. Un brand trebuie sa aiba puterea de a aborda sentimentele emotionale ale publicului si de a castiga teren propriu. In marketing, feedback-ul si recunoasterea acestuia are o pozitie vitala pentru a cladi loialitatea audientei.

Avand in vedere ca un brand bine comercializat castiga atentia consumatorilor, care se vor increde in produsele sale chiar daca brandul nu este in miscare sau ofera ceva care nu este in genul lor. Cand se proiecteaza o tehnica de marketing de brand, acesta poate obtine aprobarea si dubla expunerea produsului.

Publicitatea este coloana vertebrala a tehnicilor de marketing de brand si brandingul pe Internet este mult mai interactiv decat publicitatea traditionala. Desigur, motivul este accesul larg al consumatorilor si un spatiu imens pentru atingerea obiectivelor brandului, cu motivele, opiniile si sentimentele pentru client. Sistemul de feedback on-line ofera o interfata usoara pentru utilizator, impreuna cu recunoasterea rapida a opiniei lor. Sistemul de numarare a vizitelor a site-urilor poate ajuta, de asemenea, la a monitoriza eficacitatea marcii si tendintele de schimbare. Cele mai multe branduri sunt se bazeaza pe furnizarea de fluxuri de stiri si alte lucruri interactive pe portalul lor de web pentru a convinge consumatorilor ca sa le viziteze in mod regulat in vederea cresterii eficientei de marca si comenzii de loialitate.