5 motive pentru a alege o calatorie in Bucuresti!

Pentru ca se apropie perioada vacantelor, trebuie sa pregatim cat mai din timp destinatia in care vom ajunge anul acesta. De ce sa alegem o alta capitala europeana, cand avem si noi una importanta?

Bucurestiului i s-au adus multe imbunatatiri in ultimii ani, astfel ca ne putem mandri cu o capitala europeana adevarata. Foarte multe obiectivele ce pot fi vizitate in Bucuresti, iar unele de importanta mondiala. Cladirea Palatului Parlamentului este una dintre cele mai mari cladiri din lume, ocupand locul 2, dupa cladirea Pentagonului din SUA.

Palatul Parlamentului este cu adevarat o capodopera, cu 1000 de incaperi, dispusa pe 12 etaje la suprafata si 8 etaje subterane. Cele peste 1000 de incaperi ale Palatului Parlamentului sunt impartite in : 440 de Sali de birou, 30 de Sali si saloane, 4 restaurante, 3 biblioteci, 2 parcari subterane si o sala de concerte. Cu siguranta acesta este unul dintre obiectivele cu care puteti incepe calatoria in Bucuresti. Iar pentru a fi cat mai aproape de cele mai importante obicetive, hotel-bucuresti.com va pune la dispozitie o lista cu hoteluri din centrul Bucurestiului.

Cazarea in centrul Bucurestiului este pentru toate bugetele. In centrul orasului existand hoteluri de 3 stele, hoteluri de 4 stele si hoteluri de 5 stele. O parte dintre acestea apartin lanturilor hoteliere internationale si cu siguranta serviciile oferite sunt aliniate hotelurilor din marile capitale europene. Unul dintre cele mai cautate hoteluri de turisti este Rin Central. Acesta este clasificat la 4 stele si se afla in apropiere de Piata Unirii, pe strada Traian nr 55. Hotelul a fost recent renovat si este amenajat in stil modern. Tarifele pentru cazare Rin Central sunt avantajoase iar pentru grupuri sau cazari de lunga durata se poate obtine discount.

Revenind, la motivele pentru care putem vizita Bucurestiul, pe langa importantele cladiri putem include muzeele Bucurestene: Muzeul Grigore Antipa, Muzeul de Istorie, Muzeul Satului. Un alt mod placut de a cunoaste Bucurestiul ar fi prin intermediul Parcurilor. Desi in Bucuresti sunt mai multe parcuri, cele mai renumite sunt: Herastrau , aflat in nordul Bucurestiului si Cismigiu, aflat la scurta distanta de centrul istoric. Pentru ca am mentionat de centrul istoric, este o zona ce trebuie vizitata neaparat. Aici se regasesc numeroase restaurante, ce ofera conditii excelente si mancare gustoasa. Tot in centrul vechi se afla unul dintre cele mai renumite restaurante cu specific romanesc, restaurant ce este mentionat in toate ghidurile despre Bucuresti : Caru’ cu bere!

Bucurestiul este renumit printre orasele din Romania si pentru magazinele sale. Sunt foarte multe centre comerciale, in cadrul carora se gasesc magazine alte brandurilor internationale. De asemenea exista foarte multe magazine ale designerilor consacrati pe plan mondial. Tinerii probabil ca stiu deja, capitala Romaniei este cunoscuta si pentru viata de noapte. Cluburile sunt amplasate central si isi asteapta vizitatorii cu surprise in fiecare seara.

Cu siguranta daca veti petrece cateva zile in Bucuresti va veti simti la fel de bine ca in alta capitala .