Usi din sticla - rafinament si eleganta in amenajarile interioare si exterioare

Sticla, ca si materie prima, a inceput sa fie utilizata din ce in ce mai des in amenajarile interioare. Atunci cand vrem sa ne redecoram un spatiu sau sa ii conferim o noua imagine, putem sa apelam la numeroasele modele de usi din sticla, estetice si utile, deoarece, cu ajutorul acestora, se pastreaza luminozitatea naturala a spatiilor din interior si este pusa in valoare lumina naturala.

Nu exista o limitare in utilizarea usilor din sticla, acestea putand fi folosite in proiecte de reamenajare a birourilor, magazinelor, farmaciilor, supermarketurilor, hotelurilor, locurilor publice sau a locuintelor.

Usile din sticla sunt deosebite, estetice, transparente, foarte usor de intretinut si extrem de facil de asortat cu un interior, fie ca este vorba de un birou sau de o locuinta rezidentiala.

Sticla a inceput sa fie utilizata, din ce in ce mai mult, in scop decorativ, datorita faptului ca este un material interesant, comun si care poate fi modelat intr-o multitudine de forme.

Sticlele sunt un amestec de dioxid de siliciu si silicatii ai diferitelor metale. Sunt materiale necristalizate adica amorfe, cu rezistenta mecanica si duritate extrem mare si cu un coeficient de dilatare foarte mic. La temperaturi crescute se comporta ca si lichidele cu vascozitate mare. Sticlele nu au punct de topire clar definit. Prin incalzire, sticla se inmoaie treptat, ceea ce permite prelucrarea sticlei prin procese de suflare, presare, turnare, laminare. Fiind un material extrem de maleabil, permite prelucrarea sa sub foarte multe forme, inclusiv usi de sticla.

In cazul in care doriti sa schimbati usile apartamentului sau a spatiului de birou, este mai mult decat important sa va adresati unei companii specializate in amenajari interioare si exterioare din sticla. Cu o experienta vasta, firmele de amenajari cu sticla va pot consilia si va pot oferi solutii adaptate spatiului de care dispuneti. De asemenea, o companie specializata stie exact care este modelul de usa din sticla care se potriveste tipului de incapere sau va poate consilia in alegerea modelului potrivit. Mai mult decat atat, beneficiati de discounturi mari, pentru ca, adeseori, concurenta mare din domeniu, contribuie la creearea a mii de oferte promotionale. Important este ca produsul finit sa fie conform asteptarilor si exact pe gustul dumneavoastra.