Hoteluri ieftine aprope de Casa Poporului?

Intr-adevar se dovedeste a fi greu sa gasesti in Bucuresti un loc de cazare cu conditii multumitoare la un pret pe masura. Nu de putine ori hotelierii cer preturi peste masura, convinsi ca de nevoie clientii totusi vor plati. De acum nu mai este nevoie sa faci compromisuri pentru a avea cel mai bun loc de cazare. In cazul in care cauti hoteluri ieftine aproape de Casa Poporului, avem cea mai buna sugestie pentru tine: AVE Hotel Vila Parlament.

Acest hotel situat la doar 200 de metri de Casa Poporului, in apropierea Catedralei Neamului si a Centrului Istoric Vechi iti va oferi posibilitatea sa ajungi in cel mai scurt timp la cele mai importante obiective turistice din oras. Iti garantam de asemenea cele mai bune conditii de cazare: camere amenajate in mod inedit si spatioase, aer conditionat, internet. Si pentru ca sa te simti ca acasa vei avea in fiecare camera o minibucatarie complet utilata cu tacamuri, vesela, cuptor cu microunde, plita electrica si frigider.

Acest hotel ieftin aproape de Casa Poporului iti garanteaza o escapada din griul si monotonia orasului intr-o oaza de verdeata si liniste. Te vei putea relaxa in orice moment in gradina verde cu flori ce inconjoara hotelul si tine departe zgomotul si aglomeratia cotidiana.

Serviciile gratuite oferite de AVE Hotel Vila Parlamentului te vor convinge si ele ca merita sa ii treceti pragul. Veti dispune la orice ora de room service, internet, informatii turistice si culturale, apel de trezite, pastrarea obiectelor de valoare, posibilitatea de a face rezervari prentru bilete de avion sau tren, transportul si depozitatea bagajelor in spatii special amenajate.

AVE Hotel Vila Bucuresti se va ocupa de toate detaliile sederii tale in Bucuresti. Tie nu iti ramane decat sa faci rezervare online sau la numarul de telefon afisat pe site-ul hotelului.