De ziua micutei tale fa-i un cadou special: jucarii colorate pentru fetite

In copilarie micutii sunt mereu in cautarea provocarilor, isi doresc sa puna in aplicare cele mai fanteziste scenarii. Pentru a-i ajuta sa isi dezvolte imaginatia si gandirea parintii le pot oferi pentru a se juca diverse tipuri de jucarii educative si creative, jucarii colorate pentru fetite si pentru baietei. Fiecare dintre aceste jucarii le va permite sa invete culorile, sa inteleaga imbinarea lor sau sa se foloseasca de cromatica pentru a clasifica anumite obiecte din jurul lor.

Pe nichiduta.ro, magazin online cu cea mai diversificata gama de articole pentru copii si parinti, aveti la dispozitie jucarii lego, foarte bune pentru a-i determina pe cei mici sa construiasca, sa poata intelege cum functioneaza un intreg compus din mai multe piese, jocuri, puzzle-uri, bucatarii complete pentru copii. Tot din categoria jucarii pentru fetite puteti cumpara si carucioare papusi, corturi de joaca, pe care acestea le vor adora, supermarket-uri prin intermediul carora vor invata sa se descurce mai tarziu la cumparaturile reale, papusi si accesorii, jucarii interactivel, educative, creative, muzicale. Foarte indragite de fetite sunt si jucariile de plus, usor de intretinut si de spalat, dar si jucariile bebelusi, pentru micutele aflate in primii ani ai vietii. Pentru fetitele mai mari pe nichiduta puteti gasi seturi de doctor, seturi de curatenie, dar si case papusi si accesorii, ideale pentru a invata mai usor cum e cu vizita la doctor si cu o curatenie exemplara in camera.

Avantajele jucariilor colorate tin de atractia speciala pe care o simte copilul, placerea mare de a se juca cu ele pentru ca sunt colorate intr-o cromatica vie, diversitatea culorilor folosite la infrumusetarea acestor jucarii. Fiecare din aceste categorii de jucarii are in aceasta perioada si o reducere speciala, livrarea este rapida si gratuita, se face in 1-2 zile lucratoare, direct acasa la client, oferta cuprinde peste 5000 de produse de toate felurile. Intrebarile si nelamuririle despre produse si livrare se pot adresa departamentului de relatii clienti.