Incepe curatenia de primavara in forta alegand aspiratoare robot performante

Tehnologia ne-a facut viata mai usoara si ne-a ajutat sa rezolvam mai rapid toate tipurile de sarcini. Putem sa trimitem rapid o scrisoare sau un document important via fax, putem sa facem curat in casa cu aspiratorul in cateva minute, putem matura ultrarapid cu matura electrica. Foarte utile in orice casa, aceste aspiratoare robot de la Roboutique imbina tehnologia de ultima generatie cu eficienta maxima si un design deosebit, oferind satisfactie garantata si rezultate impecabile.

La Roboutique gasiti peste 20 de modele de aspiratoare automate cu senzori speciali pentru praf si pentru ocolirea de obiecte, cu sistemul Smart Clean Mopping si rezervor de apa, cu perii speciale care pot curata rapid orice fel de suprafata, chiar si pe cea denivelata. Aceste aspiratoare robot sunt usor de intretinut si de utilizat, se pot programa sa faca curatenie chiar si cand nu e nimeni acasa, au acumulatori speciali pentru a le permite sa functioneze autonom pentru a curata intreaga casa. Robotii aspirator pot curata suprafete mari, suprafete mici, pot intra in zone in care nu avem acces cu un aspirator obisnuit, pot „invata” cum arata camera si se pot orienta in asa fel incat sa fie cat mai eficienti la urmatoarea curatenie. In functie de cat praf este, senzorii speciali dicteaza aspiratoarelor robot tipul de program folosit, motorul este puternic si rezistent astfel ca puterea de aspiratie este foarte mare comparativ cu un aspirator obisnuit. Cu aspiratoarele robot se pot curata impecabil covoare cu fir scurt, parchet, linoleum sau dale si marmura, gresie. Printre dotarile standard ale acestora se numara si periile laterale, foarte utile in zonele in care exista multe margini dificil de curatat sau sunt greu accesibile, fiind in colturi. Robotii detecteaza si scarile si evita o cadere sau o lovitura zdravana, adaptandu-se tipului de suprafata din jur.

Curatenia poate fi facuta o data sau de doua ori pe zi atunci cand nu sunteti acasa, singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa-i programati la plecare. Functionarea sa pe acumulator se poate intinde pana la 120 de minute, dupa care robotelul se intoarce la statia de andocare pentru reincarcare. Toate produsele Roboutique sunt originale, au garantie, sunt eficiente si simplu de intretinut, exista si accesorii pe site si service autorizat in caz de defectiuni pe perioada garantiei.