Hota telescopica - maxima functionalitate in spatii mici

Bucataria multifunctionala este bucataria ideala pentru anul 2016 potrivit designerilor de interior. Anul viitor cel mai mare pret s-a pus astfel pe echiparea bucatariei astfel incat dorinta de a avea o bucatarie cat mai eficienta sa fie indeplinita si pentru spatiile restranse. Mobilierul de bucatarie si electrocasnicele gandite in asa fel incat sa economiseasca spatiul sunt ideale pentru apartamente de bloc sau pentru case cu spatiu restrans destinat bucatariei. In acest sens, una dintre gaselnitele cele mai interesante este un model aparte de hota. Hota telescopica de la www.rombiz.ro este cel mai nou si mai util model de hota, gandit in mod special pentru spatii mici, sau pentru spatii in care se gateste intens si unde o singura hota nu ar face fata.

Hotele retractabile si de asemenea cele compacte lasa mai mult spatiu liber in zona de lucru, si sunt solutii foarte bune pentru insulele de bucatarie cu plita sau cuptor de pilda, absorbind foarte eficient aburul si mirosul atunci cand este nevoie si stand in lacasul lor atunci cand nu se gateste. Astfel de hote sunt, fara doar si poate, invizibile si eficiente, exact ceea ce este nevoie intr-o bucatarie mica dar cu activitate intensa. In afara de dotarea spatiilor mici, o astfel de hota isi poate mari si chiar dubla capacitatea de absorbtie a aburului sau a mirosurilor, in functie de necesitati, marindu-si efectiv suprafata de filtrare. Astfel, o hota simpla incastrabila se poate transforma intr-o hota dubla, doar culisand un al doilea receptor de absorbtie si sporind astfel eficienta. Cei care isi doresc sa achizitioneze un electrocasnic telescopic pentru absorbtia mirosurilor neplacute o pot face tinand seama de cateva aspecte: capacitatea de filtrare, tipul de filtru si numarul de motoare. Evident, varianta cea mai buna este hota dotata cu un motor care actioneaza o turbina.

Cat despre filtru, cea mai economica din acest punct de vedere este hota cu filtru lavabil, care poate fi scos ori de cate ori este cazul si spalat, in timp ce pentru filtrele de unica folosinta cheltuielie de inlocuire vor fi mai mari.