Fashion victim

Esti si tu o victima a modei? Nu imi spune, stiu perfect ce inseamna. In fond nu e nimic rau sa pui pret pe felul cum arati, sa te ingrijesti de imaginea ta, sa ai grija sa arati impecabil. O femeia stilata stie cum sa accesorizeze o tinuta astfel incat sa iasa in evidenta insa sa nu treaca drept vulgara sau sa para “prea mult”. Ai incercat vreodata sa creezi un outfit pornind de la un element ce nu pare atat de important? Cum ar fi o pereche de dresuri, sau o pereche de cercei.

Sunt sigura ca ai pe acasa o pereche de cercei pe care o indragesti foarte mult insa nu ai gasit in garderoba ta ceva cu care sa ii potrivesti. Sau poate ca ai o pereche de dresuri carora le cauti o tinuta. Dresul este un accesoriu ideal pentru toamna-iarna si astazi ai o multitudine de culori si modele, din care poti alege ceva care sa fie pe placul tau. Pe langa acele dresuri simple, uni, exista unele modele mai complexe, mai sofisticate, cu dantela, de exemplu. Acest tip de dres este ideal pentru acele femei care au un cod vestimentar strict si vor sa personalizeze un pic tinuta, sa ii dea un aer mai chic. Tinerele care merg la facultate, pot fi mai jucause. La dresul din dantela pot adauga o fusta din piele si niste botine pana la gleza . Pot opta si pentru acei ciorapei pana peste genunchi sau pentru niste dresuri cu design de portjartier. Eu le gasesc foarte feminine si sexy. Daca esti mai indrazneata poti alege un obiect vestimentar cu animal print. Cu siguranta vei fi in tendinte. Iar, daca vrei sa mergi pe o tinuta sport atunci ai grija ca piesa de rezistenta a outfitului sa fie ceva clasic, cuminte. Poti face o sumedenie de combinatii, important este sa gasesti acel echilibru, sa nu exagerezi, sau sa cazi in extrema cealalta , de a nu fi observata. Cand creezi o tinuta tine cont de micile detalii.

Tine cont de materiale, de culori, de felul cum te imbraca. Nu uita ca tu faci tinuta, nu ea te face pe tine. O esarfa colorata poate inviora o tinuta monotona iar perechea potrivita de pantofi te poate face sa pari ca luata din reviste. Stiu, e greu sa fii femeie. Atat de multa presiune pe umerii nostrii pentru a arata perfect, atat de multe asteptari. Dar avem datoria de a arata superb, doar suntem sexul frumos.