Planifici nunta? Incepe cu invitatiile

Nunta este probabil cel mai important moment din viata ta, iar din acest motiv totul trebuie sa fie perfect. Invitatiile de nunta sunt o parte esentiala a petrecerii, ele informand oaspetii nu numai cu privire la eveniment, ci ofera si informatii esentiale cu privire la data si locatia aleasa. Ele stabilesc, de asemenea, si tonul pentru intreaga zi, astfel incat cei care vor veni sa stie exact la ce sa se astepte atunci cand vor lua parte la eveniment.

Cu o tot mai mare activitate in mediul online, serviciile individualizate sunt adesea trecute cu vederea ca o parte importanta a procesului de comanda a invitatiilor de nunta. Lipsa de atentie personala a lasat tot multe mirease dezamagite cu privire la modul in care au aratat inviatiile lor de nunta la final. Insa, acest lucru nu trebuie sa se mai intample!

Asadar, cand te afli in cautarea invitatiei perfecte, cauta un furnizor capabil sa acorde timp si sa vorbeasca cu tine despre nivelul de formalitate si tema nuntii, astfel incat sa fie in stare sa ofere o selectie de invitatii nunta online care sa se potriveasca nevoilor tale specifice. Pentru ca cerintele fiecarei mirese in parte sunt unice, cu ajutorul unei echipe de incredere vei alege, in cele din urma, invitatia perfecta.

Invitatiile de nunta sunt mai mult decat o formalitate. Pentru ca nuntile pot necesita multe luni pentru a le planifica, cele mai multe mirese vor sa se asigure ca acestea ofera oaspetilor timp suficient pentru a-si pregati participarea. Asadar, iata cateva lucruri suplimentare pe care ar trebui sa le planifici:
• Plicul pe care il alegi este primul lucru pe care invitatii il vor vedea atunci cand primesc invitatia. Ar trebui sa fie interesant si frumos in acelasi timp. Caligrafia de mana este o modalitate inedita de a realiza acest lucru.
• Locatia, meniurile, servetele personalizate si marturiile sunt doar cateva elemente care te vor ajuta sa stabilesti tonul si starea de spirit pentru marele eveniment.
• Protocolul solicita exprimarea aprecierii pentru persoanele care participa la nunta ta. Asadar, recunoaste-le generozitatea oferindu-le drept multumire marturii personalizate.

Tine cont ca este important sa selectezi un furnizor care te poate ajuta sa planifici, sa proiectezi si sa coordonezi toate aceste activitati.

La fel ca design-ul, si selectia de hartie poate ajuta in transmiterea mesajului dorit. Invitatia pe care o alegi trebuie sa se potriveasca cu tema si nivelul de formalitate al evenimentului. Hartia de inalta calitate gravata sau scrisa cu litere de tipar este cea mai buna alegere pentru nuntile formale, in timp ce cartonul cu termografie functioneaza bine pentru nuntile cu familia si prietenii. Invitatiile perfecte de nunta vor oferi oaspetilor informatii importante despre formalitatea la care sa se astepte, date privitoare la locatie si zi, dar si o mica rugaminte de confirmare.