Cei mai tari tipi din parcare

Cred ca toate femeile au intalnit cel putin odata in viata cei mai tari barbati din parcare. Si nu ma refer la acei barbati de care sunt atrase toate femeile din jur desi nu stiu exact de ce, ci la acei barbati care incearca sa para absolut orice mai putin ceea ce sunt in realitate.

Priviti partea buna, nu este greu sa ii gasiti pentru ca ei sigur ies in evidenta fara sa vrea. O tonalitate ridicata a voci, o lauda continua cu experiente si lucruri ireale, haine care sunt uneori un exemplu de kitsch, nu este nevoie sa ii cautati cu lupa, scrie pe fruntea lor fara sa isi dea seama. Acesti barbati considera mereu ca trebuie sa iasa in evidenta intr-un mod mai mult sau mai putin placut pentru ca ei asta simt nevoia sa faca, nu sunt capabili sa fie sinceri nici macar fata de cei mai buni prieteni. Mai ales in fata lor laudele sunt mai mari, parerilor lor conteaza mult si simt nevoia de a fi pe picior de egalitate. Nu isi dau seama ca singurele femei pe care le vor atrage ei, fiind “cei mai tari din parcare” se vor prezenta la fel ca si ei, femei cu o masca foarte bine purtata dar si cu o abundenta de prostie.


De multe ori am realizat ca cei mai buni, vor fi exact cei care nu vor incerca sa iasa in evidenta ci vor fi ei insisi; fara lauda si fara dorinta de a iesi in evidenta (se intampla de multe ori ca lor nici macar sa nu le pese de parerile altora). Sunt ignoranti din punctul asta de vedere, si de multe ori singurele pareri de care le pasa sunt cele ale oamenilor pe care ii iubesc, si in care au incredere. De aceea le recomand tuturor care vor sa fie cei mai tari din parcare sa renunte la strategia cu lauda si sa se fie ei insisi.