O lume perfecta

Multa vreme mi-am imaginat in copilaria mea cum ar fi sa traim intr-o lume perfecta. Sau cum ar arata o lume perfecta din punctul meu de vedere. Si nu mi-a luat mult timp, pana mi-am dat seama cum as vrea eu, sa fie lumea mea. Lumea in care as trai. O lume in care m-as muta azi, in secunda doi, daca s-ar putea.
 
In primul rand, nu ar exista bani. Cu siguranta. Nu stiu cum as face, dar banii ar iesi automat din discutie. Toate lucrurile pe care ti le doresti, le-ai putea avea gratis. In felul asta nu ar exista categorii sociale, si nu ar mai exista atata rautate intre oameni. Apoi as proclama o zi a fericirii. O zi in care toti oamenii din lumea mea, sa nu aiba nici un motiv, dar absolut nici macar un motiv de tristete. As crea multe gradini, si spatii verzi, locuri in care persoanele sa se simta relaxate si sa nu vada lucrurile in gri niciodata. Nu as permite sub nici o forma politica in lumea mea. Cu siguranta as gasi o varianta, acum nu stiu exact ce. Dar de obicei politica distruge tot in loc sa faca ceva bun. Imi place sa cred ca lumea asta va exista candva. Exceptie facand partea cu banii. Sunt perfect constienta ca in lumea noastra banul conduce. Stiti cum se spune nu? Banul e ochiul dracului. Perfect adevarat.
 
Ar fi bine sa ma trezesc din visul meu, si din lumea mea perfecta pana nu e prea tarziu. Doar ca uneori e asa frumos, sa visezi la lucrurile astea. Sa iti imaginezi ca fericirea exista, si ca nu sunt persoane rele, persoane care duc povara unei vieti foarte grele. Dar din pacate toate aceste lucruri exista si nu le putem schimba. Momentan. Sau cel putin asta vreau eu sa cred.