Servicii de content writing

N-as fi ajuns sa scriu aceste randuri daca nu as fi dat peste site-ul contentwriting.ro. Cu un design vesel, mi-a atras atentia si am zis sa va dau de veste si voua. Cei care au nevoie de continut nou pentru site sau care doresc sa-ti promoveze afacerea o pot face prin intermediul acestui site. Serviciile oferite sunt de content writing si copywriting. Pana in prezent nu am gasit alt site de content care sa-si prezinte serviciile intr-un mod atat de placut, prin intermediul unui elefantel care m-a amuzat copios (poate din cauza ca imi plac mie elefanteii). Comanda se face foarte usor, se completeaza formularul care nu este prea stufos, contine doar cateva campuri. 
Articolele oferite sunt de 200 de cuvinte, 300 si 500 de cuvinte sau se poate stabili numarul de cuvinte, completand acest lucru in formularul de comanda. Pentru o campanie de link building o serie de articole de calitate ar fi in beneficiul oricarui site care apeleaza la aceasta metoda de promovare. Un alt lucru care m-a amuzat, dar m-a si incantat in acelasi timp, ar fi ca la formularul de comanda este specificat ca nu se vor scrie articole pe urmatoarele teme : religie, ocultism, misticism, medicina alternativa, astrologie, teorii conspirative si alte teme care au legatura cu domeniile mai sus mentionate. 
Apreciez acest lucru, fiindca internetul este plin cu astfel de articole, balarii, le-as spune. Stiinta ar trebui sa fie pe primul loc, un om rational, nu crede orice baliverna care nu poate fi demonstrata din punct de vedere stiintific. Ca sa nu ma abat de la subiect prea mult, o sa va mai zic doua vorbe despre aceste servicii. Exista o diferenta intre un articol scris de cineva care nu are nicio tangenta cu scrisul si unul scris de un content writer experimentat, care se ocupa cu asta zi de zi. Cu siguranta veti observa diferenta. 
Daca sunteti fideli, veti primi si reduceri, gasiti mai multe detalii pe http://www.contentwriting.ro.