Ce autoturism sa inchiriezi?

Cand inchiriezi un autoturism este important sa cunosti incadrarea acestuia in diferite clase, in functie de marimea, motorul si tipul autoturismului. Clasele variaza, de la cele mai mici si mai ieftine, pana la cele luxoase si costisitoare. Daca exista posibilitatea unui upgrade, compara caracteristicile pe care le vei primi din partea firmei inchiriatoare. O masina din gama compact poate fi mai buna decat o masina standard, low-range.

Ai o preferinta pentru o masina anume? Daca stii ce cauti, click aici si alege una din masinile disponibile pentru inchiriere. Daca nu esti hotarat ce sa inchiriezi, iata clasele disponibile pe piata inchirierilor de autoturisme din Romania. Arunca o privire si stabileste ce ti se potriveste.

Mini

De obicei, este o masina cu doua usi si cu un motor mic. Se poate potrivi pentru patru persoane, dar te vei lupta o multime cu bagaje. In aceasta gama, de obicei sunt oferite ca optiuni, masini cu cutii manuale ca Ford Ka, Citroen C1 etc.

Economic


O masina cu patru usi care se poate potrivi unei familii de patru persoane (doi adulti, doi copii), plus un spatiu  decent pentru bagaje. Din nou, putin probabil sa fie un sistem automat, iar ca optiuni se ofera: Opel Corsa, Ford Fiesta, Peugeot 207 etc.

Compact


O masina cu patru usi care se poate potrivi pentru cinci persoane si aproximativ doua valize asezate confortabil. Poate avea transmisie manuala sau automata, iar costurile pot diferi in functie de acesti factori. Ca exemple avem Ford Focus, Peugeot 307, Volkswagen Golf si altele.

Standard


De obicei o masina cu patru usi, care se poate potrivi pentru patru sau cinci adulti in conditii confortabile de calatorie, plus un portbagaj spatios pentru bagaje. Poate avea transmisie manuala sau automata si include modele ca: Renault Laguna, Audi A4, Opel Insignia etc.

Full Size/Full Option


O masina automata cu patru usi si un motor decent, care necesita adesea un sofer cu atributii complete si spatiu suficient pentru o multime de bagaje. Din aceasta categorie putem distinge: Mercedes C-Class, Citroen C6 etc.

Prestige

 
O masina mai sportiva, cu un motor mare, facuta pentru a provoca adrenalina. Un autoturism ca BMW Seria 5 sau Peugeot 206 Cabriolet vor atrage intotdeauna admiratie din partea privitorilor.