Blogul o parte din experienta noastra personala

Succesul blogurilor ce trateaza subiecte si aspecte din viata este unul destul de mare. Oamenii aleg sa citeasca astfel de genuri de bloguri din dorinta de a empatiza cu cei care scriu si care au trait experiente asemanatoare, ori din simplul motiv de a primi indirect sfaturi de la cititori sau de la cei care scriu.

Un blog ce se adreseaza celor care doresc sa citeasca lucruri frumoase ce tin de suflet, relatii ori aspecte ale relatiilor interpersonale este www.emotionant.ro.

Interesul pe care aceste tipuri de bloguri il stranesc in randurile cititorilor consta tocmai in faptul ca oamenii cauta experiente cu care sa rezoneze, fiind mai usor de interactionat cu cei care au trait aceleasi tipuri de experiente ca si tine, blogul fiind punctul de legatura in care se intalnesc cititorii.

Blogurile de acest gen nu inseamna numai schimbul de pareri pe o anumita problema de ordin sentimental, oamenii aleg sa interactioneze astfel intocmai pentru a-si oferi ajutorul altora care intampina probleme, crezand ca, poate experientele prin care au trecut ii pot face sa depaseasca anumite obstacole. Astfel ca, cititnd cu regularitate un blog, este imposibil sa nu incepi sa interactionezi cu ceilalti cititori care lasa comentarii, realizandu-se cumva relatii de prietenie virtuala, ajutorul fiind unul mutual, in cazul in care intervine cate un obstacol in viata fiecaruia, blogul transformandu-se intr-o comunitate in care cititorii se pot ajuta intre ei, depasindu-se cumva barierele impuse de monitor.