Femeile sunt atrase de...

Femeile sunt atrase de barbati care le fac sa rada

Toata lumea stie ca rasul este foarte sanatos. Te ajuta sa te relaxezi eliberand din tensiunea si stresul acumulat, iar femeile vad in asta un atu pe care barbatii il inteleg, de aceea se intrec intre ei pentru a vedea cine spune gluma cea mai reusita. Acela care starneste cele mai multe hohote de ras este vazut cel mai bine in momentul respectiv, iar umorul intotdeauna prinde bine la domnisoare.

Femeile sunt atrase de barbati dispusi sa comunice

Destul de sus pe lista unei femei se afla un barbat dornic sa o asculte vorbind despre problemele si sentimentele sale, fara a o intrerupe si fara a incerca sa-i ofere solutii. Daca esti barbat, dezvaluie detalii personale pe masura ce si ea iti dezvaluie lucruri despre ea insasi. Asa se creeaza punti de incredere si conduce la un nivel de intimitate mai ridicat.

Femeile sunt atrase de barbati care gatesc

Se poate spune cu certitudine ca femeile apreciaza sa le fie servita masa. Chiar si cand un barbat scoate o femeie la cina, ea apreciaza enorm chiar daca nu ii este foame. Daca esti barbat, inscriete inca de azi la cursuri de gatit, merita!

Femeile sunt atrase de barbati care danseaza

Unicul scop al dansului este acela de a atrage atentia asupra ta, la originea motivatiilor aflandu-se sexul, evident. Cand o pereche danseaza, adeseori cei doi parteneri se tin de mana si isi oglindesc unul altuia miscarile corpului. Scopul pentru care o femeie danseaza este de a atrage atentia potentialilor parteneri sau pentru ca-i place, iar orice barbat care este dispus sa intre in joc va avea mare succes si nu va duce niciodata lipsa de intalniri. Daca esti barbat, du-te indata la lectii de dans, dupa ce se va fi terminat cursul de gatit.

Femeile sunt atrase de barbati care le fac sa se simta in siguranta

Femeile nu sunt sigure de 3 lucruri: de felul in care arata, de resursele financiare si daca sunt iubite sau nu. O femeie doreste sa i se spuna ca arata bine, miroase bine, are bun-gust si ca e in general placuta. Un barbat care ajunge acasa tarziu si nu explica pe unde s-a invartit produce suspiciuni si genereaza sentimente de nesiguranta pentru majoritatea femeilor, astfel incat un barbat care suna sa spuna unde este sau cand se intoarce sau ca ii este dor de ea intotdeauna potoleste temerile unei femei.