Sfaturi pentru utilizarea corecta a steroizilor

Steroizii sunt folositi adesea pentru imbunatatirea masei mulsculare, a performantelor sportive sau a imaginii. Din acest motiv, tot mai multi oameni apeleaza astazi la administrarea de steroizi, in speranta unor rezultate miraculoase. Insa, pentru a se putea obtine rezultatele scontate, este nevoie, de asemenea, si de respectarea unor reguli. Astfel, consumul de steroizi, impreuna cu un stil de viata bine echilibrat, vor putea duce in timp la rezultate si performante spectaculoase. Asadar, iata trei dintre cele mai importante reguli pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand folosesti steroizi:
  •     Daca doresti ca ciclurile de steroizi sa fie eficiente, trebuie sa dormi suficient. Daca nu dormi cel putin 8 ore pe noapte, muschii nu se recupereaza indeajuns, iar acest lucru nu numai ca duce la lipsa de rezultate, dar si la bani cheltuiti inutil. Daca iti cumperi steroizi si nu acorzi importanta catorva reguli simple de folosire, nu vei avea niciodata rezultate pe masura. Steroizii anabolizanti nu sunt magici si vor crea o masa musculara satisfacatoare doar daca dormi suficient.
  •     Steroizii anabolizanti nu fac minuni. Ei nu te vor transforma in urmatorul Arnold Schwarzenegger peste noapte. Steroizii sunt un medicament conceput pentru a te ajuta cu regimul existent de formare corporala si iti pot imbunatati radical stilul de viata. Cu toate acestea, incearca sa eviti consumul abuziv, pentru a te mentine sanatos. Excesul de steroizi nu va face decat sa provoace efecte secundare nedorite, ca in cazul oricarui alt medicament.
  •     Aportul alimentar este cel mai important atunci cand utilizezi steroizi anabolizanti. Steroizii nu te pot ajuta daca ai o dieta proasta. Corpul tau necesita o cantitate foarte mare de calorii si proteine​, deci cumpara suficiente alimente bogate in proteine ​​pentru a ajuta organismul sa creasca. O dieta proasta iti va aduce rezultate proaste pe toata perioada ciclului de steroizi. Consuma cel puțin 50% din aportul caloric de proteine​​ si cel puțin 30% din aportul caloric de carbohidrati.