Cum gasesti perechea potrivita de pantofi sport?

Cu o asa mare varietate de oferte pe piata de incaltaminte sportiva, nu e de mirare ca multi dintre barbati au reale probleme in a-si gasi perechea potrivita de patofi sport, cea care sa le defineasca stilul, dar sa se si potriveasca tipurilor de activitati obisnuite pentru o persoana. Pentru a veni in sprijinul barbatilor, si pentru a-i salva de la o alegere gresita, iata care sunt principalele tipuri de adidasi barbati:

Adidasi pentru stabilitate – perfecti pentru persoane care calca cu talpa orientata catre interior (cei care de obicei isi tocesc incaltamintea catre partea interioara a talpii). Acest tip de adidas le ofera stabilitate maxima, garantand suportul median, si in general sunt potriviti majoritatii atletilor.

Stablitate si perne
– pun accentul atat pe stabilitate cat si pe un sistem mai avansat de amplasare a pernelor de aer. Este, probabil, cel mai stabil tip de incaltaminte sport de pe piata, ceea ce il face unul dintre preferatii alergatorilor.

Controlul miscarii
– tine picorul fix si impedica orientarea talpii catre una dintre partile exterioare. Si acest tip de adidas se bazeaza pe un suport median.

Adidasi de mers
– sunt ideali pentru cei fac fitness. Ofera stabilitatea necesara, dar au si un look mai conservator.

Adidasi pentru intreceri
– sunt extaordinar de usori si au o cantitate minima de perne sau de suporturi de orice tip. De asemenea, talpa este subtire si deloc inaltata. Potrivit studiilor, tipul potrivit de adidas in intrecerile de atletism poate face diferenta si poate garanta cateva secunde in minus la timpul final. Sunt ideali pentru curse scurte, dar pentru distante lungi se recomanda adidas cu perne de aer.

Pantofii sport pentru munte
– inseamna rezistenta la apa, tractiune agresiva, protectie in partea superioara. Talpa este flexibila pentru adaptarea la diferite tipuri de terenuri accidentate, dar in acelasi timp stabila si dura.

Daca singura activitate sportiva pe care o faci este mersul pe jos, sau poate doua sedinte la sala pe saptamana, cea mai buna varianta va fi, desigur, sa optezi pentru o pereche de patofi sport de mers, pe care ii vei putea adapta si tinutelor mai casual.