Plafonierele cu LED, mai bune decat becurile clasice

In orice locuinta, iluminatul este important atat pentru sanatatea organismului si a ochilor, dar si pentru desfasurarea normala a activitatilor zilnice. Becurile clasice isi fac treaba intr-o oarecare masura, insa sunt periculoase pentru ca se incing prea tare, pot pocni si rani pe cei din jur sau pot atrage insectele pe timpul verii, tulburand astfel linistea celor din casa. Din fericire, exista solutii noi pentru acei dintre dvs. care vor sa renunte la becurile normale: plafoniera cu LED.

Spre deosebire de plafonierele simple, cele cu led rezista mai mult in timp, pot fi intretinute mai usor, nu se incing, se aprind si se sting instantaneu, lumina alba e mai puternica si mai linistitoare, sunt simplu de inlocuit si de reparat. Pe de alta parte, plafonieriele cu leduri se pot monta independent, in functie de nevoiele fiecaruia, inaltimea este reglabila, se pot pune pe tavane sau pe pereti, economia de energie electrica este mult mai mare decat cea facuta cu niste becuri normale-puteti avea facturi si cu 50% mai mici, durata de viata a acestora fiind pana la 50.000 de ore de functionare continua.

O plafoniera cu LED nu are mercur sau plumb in compozitie, nu este toxica pentru mediu, nu are emisii de radiatii UV, este sigura si versatila, eficienta, asa ca merita folosita in orice camera sau pe holuri. Ledurile se gasesc peste tot si se inlocuiesc rapid, costa putin, la fel ca si investita initiala, care se amortizeaza in cel mult 6 luni sau un an. Plafonierele cu led sunt recomandate atat pentru case sau apartamente, cat si pentru cladiri de birouri sau pentru accentuarea anumitor elemente dintr-un decor. Pot sa fie amplasate in orice fel de zona din camere, rezista la socuri si la conditii viaribile de mediu, la umiditate sau la caldura mai mare.

Designul este diferit, asa ca se pot cumpara plafoniere in ce forme se doreste, de la cele clasice, la cele mai futuriste, pretul variind in functie de putere si de calitatea materialelor folosite, a ledurilor.