Combinele frigorifice, o optiune inspirata pentru depozitarea unei cantitati mari de alimente

Dupa ce am cumparat ce alimente ne-au placut mai mult din supermarket, e timpul sa ne gandim si unde le depozitam si pe ce perioada. Cum nu toate alimentele cumparate pot sa stea la temperaturi ridicate avem nevoie de un sistem eficient de racire si depozitare, in speta de electrocasnice mari, aparate frigorifice, congelatoare, frigidere. Alegerea inteleapta in acest caz este cumpararea unei combine frigorifice de la Rombiz, magazin online cu cea mai buna oferta de frigorifice Beko, disponibila la adresa rombiz.ro/combine-frigorifice/beko/.

Echipa Rombiz a ales doar modelele care sunt eficiente si au capacitati de depozitare mari, perfecte pentru familiile numeroase sau pentru cele care consuma cantitati mari de alimente pe o perioada scurta. De exemplu, puteti sa profitati chiar astazi de beneficiile oferite de combina Beko RCNA365E20DZX, clasa energetica A+ si un volum de 316 litri, cu display electronic si iluminare LED. Volumul congelatorului este de 97 de litri, are dozator de apa si rafturi de sticla, sistem de racire NeoFrost, compartimente pentru legume, oua si capacitate de congelare de 5kg la 24 ore. Functiile de super racire, de super congelare si avertizare sonora cand usa e deschisa, precum si sistemul antibacterian sau autonomia fara curent de pana la 21 de ore o recomanda ca fiind o investitie excelenta, mai ales ca reducerea oferita doar in aceasta perioada e de 7%, pretul de vanzare fiind de doar 1.659,99 pe bucata.

Daca va doriti ceva mai mult de la o combina puteti opta pentru modelul RCNE520E20DZM, cu volum de 450 l, Clasa energetica A+ si LCD. In acest caz, volumul congelatorului e de 124 litri, sunt prezente dispenserul de apa si sistemul de racire No Frost, sistemul de dezghetare este automat, capacitatea decongelare pe 24 de ore fiind de 6kg, termostatul este reglabil, iar autonomia fara curent e de 15 ore - raportat la capacitate autonomia este nesperat de buna.

Garantia de 24 de luni si pretul de doar 2.519,99 lei va pot face sa va ganditi si la acest produs cand alegeti o combina pentru a inlocui vechiul frigider.