O pisica si-un caine

Am primit un catelus. Un mic puiut de ciobanesc pe care parca nu-mi mai vine sa il mai dau la locul initial promis. Pentru ca mai nou facem si “trafic de animale” - bine ca o gluma zis. Adica mai exact gasesc animalute fara stapan sau pui in principal de pisica sau de catel, pe care ii plasez catre familii nevoiase de companie simpatica. Asa e cu asta micu - catelusul care a primit numele de Dante - este crem cu guler alb si caruia abia i-au dat ochii dar stapanul mamei a vrut sa il arunce la gunoi.

Nu inteleg, ma scoate din sarite chestia asta. Cum sa te duca capul la asa ceva. Ca si cand ar fi o haine veche care nu-ti place. E absurd. In orice caz… puisoru asta mic se intelege asa de bine cu mogaldenia mea de motan si motanu se uita curios la el si il lasa chiar sa ii manance conserva, l-a mirosit si aproape sa-l si pupe putin. Motanul meu e tot un biet blanos de pe strada/ Cred ca simte saracu ce si cum.. Pe de alta parte, Catrina - zapacita salvata din ploaie, o pisica cu ochi mari si albastri, nu il suporta deloc, il scuipa si-l hasaie. lasand asta la o parte, se pare ca este o pisica care merita sa stea sigura fara catel, fara alt animal care sa ii tina companie si sa se joace singura mereu. Pana ameteste invartindu-se in jurul cozii. Catelul va merge insa intr-un final intr-0o curte mare, deoarece se va face un caine in toata firea, chiar daca acu este cat pumnul. Avand in vedere ca este un ciobanesc caucazian… putem zice ca nici curtea nu-i va ajunge.

As vrea un caine gri...oare exista? Pana o sa fie vreo corcitura de catel pe care sa o mai adapostesc sau sa o plasez in alta zona… o sa ma multumesc cu motanul meu Yuri, caci biata de Catrina o ia razna prea tare.