Tipuri de invitatii pentru botez

Organizarea unei petreceri mari de botez inseamna implicare in toate detaliile, de la trimiterea de invitatii si pana la crearea unui concept estetic pentru amenajarea restaurantului in care va avea loc petrecerea. Dupa alegerea restaurantului si dupa ce se stabileste la biserica o data pentru eveniment, este momentul sa alegeti o varianta de invitatii de botez, pe care sa le trimiteti cat mai repede invitatilor. Invitatiile de botez, spre deosebire de cele de nunta, sunt mult mai relaxate din punct de vedere al designului, mai colorate si mai vesele, si in cele mai multe dintre cazuri reprezinta fie personaje de desene animate, fie desene ale unor obiecte tipice pentru bebelusi.

In functie de stilul petrecerii la care v-ati gandit si in functie de invitatii pe care ii asteptati la botez, puteti alege din mai multe variante de invitatii pentru marele eveniment, o oferta completa si de nerefuzat venind din partea celor de la http://www.invitatiisuperbe.ro.
Un tip foarte intalnit de invitatie de botez este invitatia in care parintii fac anuntul “suntem trei”, si ii invita pe prieteni si familia sa li se alature in celebrarea evenimentului.

Un alt tip comun de invitatie pentru botez este invitatia cu poza micutului care va deveni in curand crestin. Practic el este cel care lanseazainvitatia la botezul sau, textul din interiorul invitatiei fiind scris ca si cum ar fi rostit chiar de copil catre invitati.

Foarte vesele sunt si invitatiile decupate in forma de personaje de desen animat, de pampers sau de biberon, insa fiind atat de colocviale sunt potrivite pentru botezuri de mai mica anvergura sau pentru petreceri unde sunt invitati doar prieteni apropiati care vor aprecia o astfel de abordare.
Cea mai eleganta invitatie de botez este invitatia simpla, cu textul scris cu un font obisnuit, nu copilaresc, aerul de veselie fiind dat de cateva desene discrete ce amintesc de universul copilariei. Alte variante de invitatii mai serioase sunt invitatiile tip papirus, sau cele pe hartie mai pretioasa care in loc de desene au mesajul “este fetita” sau “este baietel”.

Pentru ca in ultima vreme in foarte multe familii petrecerea de botez se obisnuieste sa se tina odata cu petrecerea de nunta, un eveniment doi in unu, exista si varianta de invitatii care sa cuprinda ambele evenimente.