Eroi neinfricati in atacuri devastatoare

Profesoara de la scoala Sandy Hook care a salvat 15 copilasi. Pe 14 decembrie 2012, Adam Lanza a intrat in Sandy Hook Elementary School si a omorat 20 de copilasi de gradinita si sase profesori. A fost unul dintre cele mai grave atentate cu victime asa de mici si nevinovate.

O eroina a reusit atunci imposibilul cand toata lumea credea ca America va asista la un masacru total. Victoria Leigh Soto, o profesoara de 27 de ani a murit dupa ce fusese scut pentru elevii sai, salvand mai multi copii. De atunci, o organizatie non-profit a fost infiintata in numele sau si toata lumea a laudat-o. Putina lume cunoaste faptul ca o anume Kaitlin Roig-DeBellis a fost si ea eroina momentului. O invatatore din clasa alaturata, ea a reusit sa isi ascunda cei 15 copii si pe ea din calea furiei atacatorului.

Toti micutii au fost dusi in dormitorul de o persoana din clasa, apoi a acoperit usa cu niste obiecte de prin sala ca sa o mascheze. S-a inchis acolo cu micutii si a inceput sa se roage. Deodata s-a auzit un ciocanit la usa si nu era lanza ci SWAT-usa. Multi copii au scapat astfel sa fie ucisi de atacator si sunt in viata datorita ei.