Afacerea ta are nevoie de promovare online pentru o dezvoltare mai rapida

De cand Internetul a intrat in viata noastra totul a devenit mai simplu si mai usor de pus in practica. Daca ai o afacere de ceva vreme sau esti la inceput de drum cu o afacere mai mica ai nevoie de promovare facuta cat mai eficient si implicand niste costuri cat mai mici. Spre deosebire de promovarea offline, facuta de agentii specializate in PR si tehnici moderne de promovare, o promovare online este in primul rand mai ieftina, mai complexa, mai usor de realizat, nu presupune prea mari investitii iar rezultatele sunt contorizabile, se pot vedea imediat, se pot tine evidente clare ale statisticilor, se poate targeta mai usor publicul tinta.

In al doilea rand, promovarea online se realizeaza mai rapid, cu resurse mai putine, expunerea e mai mare, vizibiltatea creste exponential, mediul online fiind unul practic infinit, mii sau milioane de oameni putand afla de firma sau compania dvs. in doar cateva secunde. Foarte important intr-o promovare online este de ales si o echipa de specialisti care stiu ce au de facut, dar si strategii si intrumente de promovare cu o eficienta dovedita. Concept24 poate fi o astfel de firma, echipa sa avand suficienta experienta incat sa poata concepe strategii de promovare online, sa poata aduce trafic de calitate pe site si sa gaseasca in timp util mix-ul cel mai potrivit de cuvinte cheie, cu tehnici si instrumente de promovare speciale pentru Google sau Facebook. Concept24 isi propune sa stabileasca o serie de activitati SEO, in functie de concurenta, modul in care se pot implementa diverse tehnici si de volumul de cautari, sa analizeze indexarea si statisticile de trafic, sa elaboreze rapoarte pentru a se vedea rezultatele promovarii. Prin SEO de calitate traficul e constant, e targetat mai bine, conversia traficului creste, reputatia si valoarea brandului de asemenea. Pe langa SEO se gandesc campanii AdWords, care sunt mai apoi monitorizate, de unde si cresterea garantata a ratei de conversie si reducerea costurilor campaniei (CPC mai scazute, CTR mai ridicate).

Daca se implementeaza corect campania AdWords, pe site intra doar clientii care au nevoie de produse si servicii, se stie exact numarul de vizitatori intrati pe site si se modifica instant campania in functie de rezultate, targetarea e foarte eficienta. Nici Facebook-ul nu e uitat, acesta folosindu-se in scopul unei modalitati de promovare cat mai targetate. Prin Facebook Ads puteti castiga trafic, notorietate si va puteti imbunatati vizibilitatea brandului. Reclamele se personalizeaza usor, investitiile sunt minime, rezultatele, maxime.