In 2016, moda barbati e mai permisiva

Barbatii stiu cum sa fie la moda la fel de bine ca femeile, asa ca nu e de mirare daca acestia sunt si mai atenti la detalii.

Detaliile fac diferenta intre o tinuta la moda si un care nu se potriveste unui anumit eveniment, asa ca daca e vorba de cativa centrimetri care sunt in plus intre sacou si maneca unei camasi aceasta greseala nu poate fi trecuta cu vederea.

Pentru moda barbati exista la fel de multe variante ca si la cea pentru femei, asa ca domnii au de unde alege indiferent ca adopta un stil office-elegant sau unul casual, sport.

Stilul indraznet care este afisat la prezentarile de moda barbati nu poate fi pus in practica de fiecare data, asa ca barbatii isi aleg doar anumite tendinte pe care sa le puna in practica in privinta pieselor vestimentare si a outfitului.

Totul este ca o combinatie aleasa sa reprezinte cat mai bine personalitatea si sa se potriveasca si evenimentului la care iau parte domnii. In 2016 se va purta helanca pe gat si sacoul, asa ca nu trebuie sa va fie frica de aceste elemente vestimentare si trebuie sa le asociati cu niste pantaloni lejeri si pantofi in culori inchise.

Tinutele care au aceste elemente sunt inspirate din anii 1970, pot fi socotite classy, masculine si numai bune pentru zilele un pic mai calde. Pe sub un tricou Polo se poate purta o jacheta matlasata, iar daca e mai frig se poate lua si un pulover cu decolteu in V.

In privinta cromaticii, 2016 e mai permisiv, asa ca poti sa imbini culori indraznete, insa nu exagerat de mult, forme mai deosebite si sa le asociezi cu o imbracaminte elegata si lejera, buna de purtat atat la o iesire cu prietenii, cat si la o plimbare alaturi de persoana iubita. Conteaza sa va simtiti bine in ceea ce alegeti sa purtati si sa nu exagerati cu elemente vestimentare prea stridente. In rest, lasati-va imaginatia sa isi faca treaba.