Faima si talent

Maria Lucia Hohan este un designer roman care se poate mandri cu o noua aparitie. Rochia creata de aceasta a aparut in ultimul videoclip al Shakirei ,,Empire”, vizionat de peste 11.000 de oameni.

Romanca marturiseste ca drumul spre Hollywood nu a fost usor, insa a reusit sa se mentina in top datorita unui stil natural, in care predomina feminitatea clasica si care aminteste de anii ’40. Potrivit adpm.ro, designerul marturiseste: ,,Acest lucru este rezultatul unei combinatii intre participari la targuri de moda, promovare online, aparitii in editorial si reprezentari la birouri de presa internationala, care au adus MLH in atentia stilistilor celebritatilor. De asemenea, este important de mentionat ca toate vedetele imbricate in MLH au fost nominalizate la sectiunea Best Dressed in revistele glossy si pe site-urile de specialitate, ceea ce a perpetuat atentia pentru ele”.

Shakira nu este singura. De asemenea, alte vedete de la Hollywood au ales creatiile semnate de Maria Lucia Hohan, printre care se numara Jennifer Lopez, Mena Suvari, Katherine Heigl, Ashley Tisdale, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Carrie Underwood, Vanessa Hudgens, Kathleen Robertson si multe altete.
Ne putem mandri cu romanca noastra, care acum este cunoscuta la Hollywood si este fericita ca a ajuns unde si-a propus. Acest lucru s-a datorat ambitiei, talentului si consecventei.