Jocurile noi ale anului 2012

Dat fiind ca lumea este plina de impatimiti ai jocurilor, este important ca acestea sa fie imbunatatite in permanenta. Aparitia de noi versiuni imbunatatite si de jocuri noi este esentiala in acest domeniu si cei din industie stiu cu siguranta acest lucru.
Printre cele mai asteptate aparitii ale lui in materie de jocuri in 2012 se numara:
1. Diablo 3 – Este un joc mult asteptat de fanii din intreaga lume de la lansarea lui Diablo doi acum zece ani. Jocul promite sa ofere jucatorilor toate elementele din jocul original aduse la perfectiune prin aplicarea tehnologiilor moderne.
2. Starcraft 2: Heart Of The Swarm – este continuarea lui Starcraft 2: Wings of Libery apart in cursul anului trecut, si este practic o continuare a jocului de mai sus. Este un joc in care majoritatea fanilor celebrului joc Starcraft se vor regasi cu siguranta
3. Kingdoms Of Amalur: Reckoning – jucatorul trebuie sa isi personalizele un personaj, avand la dispozitie preferinte din patru rase si trei ocupatii (luptator, mag sau hot), dupa care trebuie sa lupte pentru eliberarea lumii.
4. The Witness – jocul este un puzzle de explorare si se desfasoara pe o insula. Pe masura ce rezolvi din puzzel-uri poti sa vizitezi mai mult din insula pana la rezolvarea misterului. 
5. The Secret World -  este un joc de tipul MMOG si jocul se desfasoara in lumea reala, in care personajele se lupata intre ele pentru putere. Jucatorii trebuie sa investigheze mistere si sa incerce sa combata o invazie nelumeasca.   
6. Assassin's Creed 3 – acest joc isi trimite jucatorii in America secolului 18 in mijlocul conflictului dintre engeli si nativii americani.  Aflat in mijlocul acestui conflict jucatorul va explora o noua experienra  a seriei Assassin's Creed.
Pe langa jocurile enumerate mai sus si alte jocuri mult asteptate au parut anul acesta sau urmeaza sa apara. Printre ele se numara: Half-Life 2: Episode Three, Counter-Strike: Global Offensive, Borderlands 2, Resident Evil: Operation Raccoon City, si altele.