Pretul parchetului poate fi mai mare sau mai mic in functie de firma si de constructie, de esenta

Parchetul este o alegere isteata atat pentru un apartament, cat si pentru o casa. Gama variata de tipuri si de modele, de esente, preturile mai mici, aspectul estetic si montarea usoara recomanda parchetul pentru orice fel de renovare cu gust facuta in locuinte oricat de mari. Alegerea parchetului se realizeaza in general in functie de un pret parchet si de aplicatiile pe care le permite. De exemplu in cazul unui parchet triplustratificat sau laminat se poate monta si incalzire in pardoseala sub el, parchetul triplustratificat este mult mai bun pentru ca rezista la uzura, straturile sale fiind gandite in asa fel incat sa protejeze suprafata in cazul traficului intens.

Cum pretul ramane principalul criteriu de selectie, site-urile care vand parchet din diferite esente, cum e si Natural Wood Floor, au pus la indemana clientilor filtre speciale pentru a gasi rapid modelul de parchet potrivit bugetului fiecarei familii. Pentru a gasi un anume pret pentru parchet utilizatorii nu trebuie decat sa selecteze suma dorita si imediat baza de date va fi interogata, urmand a returna rezultatele dorite pentru o cautare eficienta si cat mai rapida. Natural Wood Floor detine foarte multe modele de parchet pentru toate tipurile de amenajari, asa ca alegerea se realizeaza fara prea mare efort cu ajutorul filtrelor pentru pret parchet, daca clientii nu sunt decisi se pot adresa echipei de consultanti pentru detalii despre fiecare esenta si despre finisajele realizate.

La cerere se poate trimite si o mostra de parchet pentru a vedea exact culoarea reala a acestuia si modul in care e construita structura acestuia, daca lacuirea este pe placul clientului. Preturile parchetului mai variaza si in functie de firma producatoare si de tara de origine, de sistemul de montare si de tipul de substante folosite pentru realizarea fiecarui parchet, de tipul de lac utilizat.