Ai un santier in lucru si vrei sa termini treaba mai rapid? Cumpara excavatoare Neuson

Santiere sunt peste tot in tara mai tot anul. Construirea unor cladiri cu diverse intrebuintari se realizeaza mai repede sau mai incet in functie de echipa care lucreaza si de utilajele folosite. Cu cat muncitorii au la dispozitie utilaje mai performante si mai eficiente, cu atat munca va fi mai usoara si santierul va dura mai putin. Printre cele mai utilizate utilaje de pe santier se numara excavatorul.

Cu acesta se poate sapa foarte usor pentru crearea unei fundatii, in zone greu accesibile, se poate curata zona respectiva mai rapid, astfel incat lucrarile sa nu fie afectate si spatiul sa fie simplu de utilizat. La Gradinariu, magazin online cu o gama larga de utilaje pentru constructii de la producatori de top, aveti la dispozitie o oferta completa de excavatoare Neuson cu dimensiuni diferite si cu o serie de caracteristici care le recomanda pentru orice fel de lucrari mai complexe pe santiere. Puteti cumpara excavatoare pe senile mari, medii, mini, cu deplasare rapida si design elegant si modern, compact, usor de manevrat si cu sisteme hidraulice pistoane axiale si pompe cu roti dintate, pe pneuri, cu adancimi de sapare si inaltime. Din oferta curenta de Excavatoare Neuson mai fac parte si excavatoarele Zero Tail, cu sasiu telescopic si viteze de rotire mari, motoare puternice si sisteme hidraulice cu pompa cu pistoane axiale. Excavatoarele Zero Tail sunt compacte, pot intra in spatii inguste si delimitate strict, pot lucra fara probleme si la temperaturi mari, asta pentru ca au sistem de racire perfectionat, sunt rezistente la uzura, asigurand vizibilitate panoramica datorita plafonului transparent.

Materialele din care sunt realizate excavatoarele sunt de cea mai buna calitate, utilajele sunt testate inainte de livrare, piesele care prezinta probleme pot fi inlocuite la nevoie. Avantajele cumpararii de excavatoare de la Gradinariu tin de rapiditatea livrarii, de gama larga de modele disponibile, de performantele lor notabile datorate motoarelor puternice si structurii speciale, dar si de posibilitatea personalizarii ofertelor in functie de necesitatile fiecarui client.