Balustrade de exterior din sticla, o solutie pentru designul exterior al unei cladiri

O locuinta poate fi amenajata in functie de gusturi, viziune, tendintele actuale de amenajare, necesitatile clientului si bineinteles bugetul pe care doreste sa-l investeasca. Modificarea unei locuinte sau a unei cladiri se poate face atat interior cat si exterior. In ceea ce priveste partea exterioara pe langa amenajarea unui spatiu verde de relaxare, exteriorul casei, cladirii poate fi imbunatatit si cu plasarea unei balustrade de exterior realizata din inox, usor de intretinut.

Modelele de balustrade de exterior sunt numeroase si pot fi simple, din inox sau in combinatie cu lemn/inox si geam sau sticla. Aspectul estetic al unei balustrade de exterior contribuie la designul exterior al cladirii, insa mult mai importanta este siguranta. O balustrada, fie ea de interior sau de exterior are rol de protectie, astfel siguranta unei balustrade este primordiala. In general balustradele de exterior sunt realizate din materiale care sa reziste la intemperiile vremii, sa fie rezistente si sa fie usor de intretinut. Inoxul este recomandat pentru acest tip de balustrada pentru ca se comporta foarte bine in exterior. balustrada poate fi simpla sau cu mana curenta cu geam sau in combinatie cu lemn. Alegerea va apartine, insa trebuie sa tineti cont si de aspectul exterior al cladirii. Chiar si o balustrada simpla poate scoate cladirea din anonimat.

Inox Style este un producator de balustrade din inox care ofera solutii practice, ieftine si personalizate. Experienta in realizarea de balustrade din inox se reflecta in modelele de balustrade de exterior si interior, de balustrade din otel vopsit sau confectii metalice din inox.