Lupta contra virusilor si bacteriilor cu produse naturiste pentru imunitate

De sistemul imunitar depinde buna functionare a organismului si reactia imediata la infectiile care ne ameninta organele vitale. Anticorpii produsi de sistemul imunitar actioneaza ca o bariera foarte puternica in calea microbilor si virusilor care vor sa ne compromita functionarea celulara si cea a organelor importante din corpul uman. Ca sa il sustinem trebuie sa avem mereu in dieta zilnica si suplimente alimentare naturale bazate pe plante cu un efect imunostimulent puternic.

Medicamentele de sinteza nu fac fata stimularii sistemului imunitar, avand prostul obicei sa afecteze si alte organe in incercarea lor de a ne oferi protectia de care avem nevoie. S-a dovedit ca un produs din plante este de pana la 10 ori mai puternic decat unul obtinut in laborator pentru simplul fapt ca substantele naturale sunt mai concentrate si mai usor de asimilat de catre organismul uman. De aceea se recomanda produse naturiste pentru imunitate de la Puterea Naturii, magazin naturist cu produse 100% naturale cu eficienta garantata. Pentru inceput puteti lua Agaricus, un medicament pe baza acestei ciuperci braziliene, cu proprietati imunostimulente demonstrate de numeroase studii recente, fiind foarte bun pentru a preveni aparitia tumorilor si pentru a le ameliora pe cele deja prezente in organism. El scade colesterolul, este antiviral, dubleaza lupta pe care o da sistemul imunitar atunci cand intalneste o infectie, scade glicemia si asigura functionarea normala a ficatului.

Complexul antioxidant comercializat de Puterea Naturii, format din gomphenna, spirulina, germeni de grau si extract de seminte de struguri este un puternic antioxidant, imunostimulent, tonic general si ajuta la prevenirea imbatranirii celulare premature. Alte produse naturiste pentru imunitate foarte bune sunt si cele cu tinctura de propolis, substanta naturala obtinuta din propolisul luat de la albine, cu multiple beneficii dovedite clinic pentru intreg organismul si in special pentru sistemul imunitar. Sunt antiiflamatoare, mentin sanatatea sistemului circulator in intregimea sa, apara organismul de virusi, bacterii, paraziti si protejeaza organismul de reactiile ce apar dupa iradieri.