Ceasurile Festina, eleganta si rafinament, la preturi accesibile

Ceasurile premium, gandite pentru clasa de mijloc si pentru cei cu bani multi, nu sunt intotdeauna pe lista de optiuni a oamenilor obisnuiti. Constienti de aceasta realitate greu de digerat de mai toate companiile care produc ceasuri cu pretentii, cei de la Festina au creat Ceasuri Festina originale, de calitate, cu preturi foarte mici si oferte care dau lovitura de gratie concurentei. Desi Festina se incadreaza in randul producatorilor medii, care nu prea a iesit in evidenta la fel cum o fac brandurile cu traditie, a reusit sa se impuna pe piata cu ceasuri fashion axate mai mult pe componenta stil decat pe cea a mecanismului.

Elvetienii care au pus bazele brandului in 1902 au cedat drepturile asupra brandului lui Miguel Rodriguez, seful Lotus, in 1984. Ajungand in Barcelona, brandul a inceput sa produca Ceasuri Festina originale cu mecanism japonez, un plus pentru niste ceasuri care nu mai semanau cu cele elvetiene. Noile ceasuri Festina au fost mai mult tip sport, pentru dama si barbatesti, mai tarziu venind si modele fashion pentru femei. Ceasurile unice, din materiale de cea mai buna calitate au fost dezvoltate de echipa grupului Festina imbinand tehnologia de ultima generatie si designul care amintea cumva de perioada „clasica” elvetiana. Ceasuri Festina originale cu fazele lunii, confectionate, unele modele, din titan, au devenit fanionul unei companii in plina ascensiune.

Adaptarea la cele mai noi tendinte din moda internationala, calitatea desavarsita si aerul modern care-l inspira designul deosebit au transformat ceasurile Festina in cele mai indragite ceasuri pentru oamenii de rand. Colectiile de lux ale Festina au preturi acceptabile, sunt confectionate din otel inoxidabil sau titan, bratarile sunt din ceramica sau ceramica si otel, iar mecanismele elvetiene si japoneze asigura satisfactia deplina a celor care le cumpara. Garantia este de doi ani, majoritatea ceasurilor fiind rezistente la apa pana la 3, 5 sau 10 ATM.