Planifici nunta? Incepe cu invitatiile

Nunta este probabil cel mai important moment din viata ta, iar din acest motiv totul trebuie sa fie perfect. Invitatiile de nunta sunt o parte esentiala a petrecerii, ele informand oaspetii nu numai cu privire la eveniment, ci ofera si informatii esentiale cu privire la data si locatia aleasa. Ele stabilesc, de asemenea, si tonul pentru intreaga zi, astfel incat cei care vor veni sa stie exact la ce sa se astepte atunci cand vor lua parte la eveniment.

Cu o tot mai mare activitate in mediul online, serviciile individualizate sunt adesea trecute cu vederea ca o parte importanta a procesului de comanda a invitatiilor de nunta. Lipsa de atentie personala a lasat tot multe mirease dezamagite cu privire la modul in care au aratat inviatiile lor de nunta la final. Insa, acest lucru nu trebuie sa se mai intample!

Asadar, cand te afli in cautarea invitatiei perfecte, cauta un furnizor capabil sa acorde timp si sa vorbeasca cu tine despre nivelul de formalitate si tema nuntii, astfel incat sa fie in stare sa ofere o selectie de invitatii nunta online care sa se potriveasca nevoilor tale specifice. Pentru ca cerintele fiecarei mirese in parte sunt unice, cu ajutorul unei echipe de incredere vei alege, in cele din urma, invitatia perfecta.

Invitatiile de nunta sunt mai mult decat o formalitate. Pentru ca nuntile pot necesita multe luni pentru a le planifica, cele mai multe mirese vor sa se asigure ca acestea ofera oaspetilor timp suficient pentru a-si pregati participarea. Asadar, iata cateva lucruri suplimentare pe care ar trebui sa le planifici:
• Plicul pe care il alegi este primul lucru pe care invitatii il vor vedea atunci cand primesc invitatia. Ar trebui sa fie interesant si frumos in acelasi timp. Caligrafia de mana este o modalitate inedita de a realiza acest lucru.
• Locatia, meniurile, servetele personalizate si marturiile sunt doar cateva elemente care te vor ajuta sa stabilesti tonul si starea de spirit pentru marele eveniment.
• Protocolul solicita exprimarea aprecierii pentru persoanele care participa la nunta ta. Asadar, recunoaste-le generozitatea oferindu-le drept multumire marturii personalizate.

Tine cont ca este important sa selectezi un furnizor care te poate ajuta sa planifici, sa proiectezi si sa coordonezi toate aceste activitati.

La fel ca design-ul, si selectia de hartie poate ajuta in transmiterea mesajului dorit. Invitatia pe care o alegi trebuie sa se potriveasca cu tema si nivelul de formalitate al evenimentului. Hartia de inalta calitate gravata sau scrisa cu litere de tipar este cea mai buna alegere pentru nuntile formale, in timp ce cartonul cu termografie functioneaza bine pentru nuntile cu familia si prietenii. Invitatiile perfecte de nunta vor oferi oaspetilor informatii importante despre formalitatea la care sa se astepte, date privitoare la locatie si zi, dar si o mica rugaminte de confirmare.

Cavalerii Mesei Rotunde

Dupa plecarea romanilor din Anglia (Britannia), prin secolul al V-lea, a urmat invazia triburilor germanice, insotita de cruzimi ce au determinat pe britoni, populatia bastinasa de origine celtica, sa se supuna, sau chiar sa emigreze, dupa lupte inversunate, asezandu-se pe teritoriul Frantei, in provincia Bretagne.

Arthur a fost un rege legendar din Tara Galilor, care a dornnit aproximativ prin secolul al VI-lea. El a devenit simbolul idealului de independenta, al eroismului si al demnitatii celtice. Faptele sale, unele cu sursa istorica, au fost cantate de barzi cu inspiratie si talent. In legendele medievale, Arthur este personaj exemplar, fiind prezentat supradimensionat prin calitati si destin. Fiu al lui Uther Pendragon (Cap-de-balaur), gloriosul monarh de mai tarziu a avut ca mentor pe vrajitorul Merlin, care il va ajuta sa obtina sabia - fermecata Excalibor si incoronarea la Londra. De numele lui Arthur este legata aparitia Mesei Rotunde, desi se pare ca aceasta tinea de vechi traditii si credinte, care atribuiau acestui obiect o forma aparte calitatile cele mai nobile: perfectiunea, intelegerea, capacitatea de a realiza armonia, prin demnitate, devotamentul si buna credinta a celor carora se asezau in jurul ei.

Confectionarea Mesei Rotunde difera de la varianta la varianta. Se zice ca ar fi fost daruita regelui de Merlin, prin vraja, sau ca ar fi fost primita de la socrul suveranului, ori ca insusi regele ar fi facut-o. Forma mesei semnifica ideea ca toti cei asezati in jurul ei au drepturi egale. Masa rotunda este loc de reflectie profunda si nepartinitoare asupra unor evenimente si oameni, in scopul luarii unor hotarari deosebit de importante, in numele onoarei, al dragostei de oameni, al puritatii si al loialitatii. Cavalerii Mesei Rotunde aveau datoria sa ajute pe cei slabi, sa apere dreptatea si sa lupte pentru libertate, fiind mereu pilde de vitejie si de noblete. 
Expresia "Cavalerii Mesei Rotunde" este folosita ca sa denumeasca un grup de oameni care duc tratative, insufletiti de aspiratii generoase pentru binele unei colectivitati. Formula "masa rotunda" a facut cariera glorioasa, in baza aceluiasi principiu al reunirii unor persoane (chiar cu convingeri diferite) in ideea dorintei de intelegere pasnica, pentru evitarea unui conflict, sau pentru dezbaterea unor probleme de interes public, politic, social, cultural, filozofic etc.

Haine ieftine si de calitate la preturi bune

Oricat de multe haine am avea, tot timpul ne plangem ca nu avem cu ce sa ne imbracam, iar acest lucru se intampla fie din cauza ca uzam prea mult hainele pe care le avem, din lipsa de altceva si nu mai facem distinctia intre haine de oras si haine de casa, fie pur si simplu nu am mai achizitionat de multa vreme ceva nou si care sa ne placa intr-adevar. Desigur ca hainele si incaltamintea reprezinta o investitie destul de mare mai ales pentru cineva care lucreaza cu publicul, ca femeie trebuie sa fii cat mai eleganta si feminina, iar ca barbat trebuie sa ai grija sa fii cat mai prezentabil.

Insa nu doar pentru locul de munca iti trebuie haine ieftine si bune ci si pentru plimbari sau pentru sarbatorile petrecute impreuna cu familia. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a avea haine reduse si de calitate pe care sa le porti peste tot este sa unifici cumva nevoile, sa iti achizitionezi produse vestimentare care sa te ajute atat la locul de munca cat si la iesirile cu prietenii sau la serile petrecute cu cei dragi. Pe ihaineonline.ro poti gasi tot ce te intereseaza, cat si idei utile pentru a face dintr-o tinuta office, una mai comoda, sau invers. Insa cel mai bun sfat pe care il poti lua in considerare este acela de a achizitiona in general, cat mai multe perechi de colanti sau dresuri si rochii sau camasi gen tunica cu fuste.

Rochiile vor putea fi mereu asortate la pantofi cat si la cizme, in functie de lungime, iar la serviciu ori in oras, o rochie va merge de minune, trebuie doar sa stii ce culori sa alegi, cat si cum sa le pui in evidenta. Iar daca ai impresia ca o fusta si o camasa merg doar la birou, te inseli, deoarece ele poti fi asortate de minune si in club, mai ales daca accesorizezi cu cateva paiete.

Faima si talent

Maria Lucia Hohan este un designer roman care se poate mandri cu o noua aparitie. Rochia creata de aceasta a aparut in ultimul videoclip al Shakirei ,,Empire”, vizionat de peste 11.000 de oameni.

Romanca marturiseste ca drumul spre Hollywood nu a fost usor, insa a reusit sa se mentina in top datorita unui stil natural, in care predomina feminitatea clasica si care aminteste de anii ’40. Potrivit adpm.ro, designerul marturiseste: ,,Acest lucru este rezultatul unei combinatii intre participari la targuri de moda, promovare online, aparitii in editorial si reprezentari la birouri de presa internationala, care au adus MLH in atentia stilistilor celebritatilor. De asemenea, este important de mentionat ca toate vedetele imbricate in MLH au fost nominalizate la sectiunea Best Dressed in revistele glossy si pe site-urile de specialitate, ceea ce a perpetuat atentia pentru ele”.

Shakira nu este singura. De asemenea, alte vedete de la Hollywood au ales creatiile semnate de Maria Lucia Hohan, printre care se numara Jennifer Lopez, Mena Suvari, Katherine Heigl, Ashley Tisdale, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Carrie Underwood, Vanessa Hudgens, Kathleen Robertson si multe altete.
Ne putem mandri cu romanca noastra, care acum este cunoscuta la Hollywood si este fericita ca a ajuns unde si-a propus. Acest lucru s-a datorat ambitiei, talentului si consecventei.